Wyjątkowe warsztaty w Instytucie Kulinarnym Transgourmet: Degustacja Whisky i warsztaty kulinarne Zobacz więcej
Znamy zwycięzców konkursu „Mięsne Specjały Polskiej Kuchni – Instytut Kulinarny Transgourmet”! Zobacz więcej
Znamy Laureatów drugiej edycji konkursu KULINARNY PUCHAR Polskiego Mięsa Wołowego i Wieprzowego Zobacz więcej
Wielkie osiągnięcie Polskiej Reprezentacji na Olimpiadzie Kulinarnej w Stuttgarcie! Nasi kucharze wracają z workiem pełnym medali Zobacz więcej
Doradcy Kulinarni Selgros i Transgourmet na warsztatach produktowych GoodMills i Monini Zobacz więcej
Za nami Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów. Transgourmet i Selgros zapowiadają rozwój kanałów dystrybucji! Zobacz więcej
Rafał Koziorzemski zwycięzcą międzynarodowego konkursu kulinarnego Transgourmet – Chefs en Or 2023! Zobacz więcej
Działamy globalnie – szkolimy lokalnie! Kolejna szkoła gastronomiczna w gościnnych progach Instytutu Kulinarnego Transgourmet Zobacz więcej
Przeciery owocowe w ofercie Selgros. W Instytucie Kulinarnym Transgourmet odbyły się testy produktowe Zobacz więcej
W Instytucie Kulinarnym Transgourmet odbyła się pierwsza edycja szkolenia sędziowskiego Zobacz więcej
Mistrzostwa Smaku – Konkurs Kulinarny dla Pracowników Transgourmet Polska rozstrzygnięty! Zobacz więcej
Znamy zwycięzców konkursu „Mięsne Specjały Polskiej Kuchni – Instytut Kulinarny Transgourmet”! Zobacz więcej
Za nami finał Konkursu Kulinarnego Transgourmet i Selgros dla Uczniów Szkół Gastronomicznych! Zobacz więcej
Warsztaty kulinarne we współpracy z naszym dostawcą w Instytucie Kulinarnym Transgourmet Zobacz więcej
Bufetowe menu i inspiracje kulinarnych ekspertów – szkolenie w Sopocie z Instytutem Kulinarnym Transgourmet Zobacz więcej
Bartosz Peter z Instytutu Kulinarnego Transgourmet wyróżniony podczas Global Chef Challenge 2022 Zobacz więcej