![post image](https://instytut-kulinarny.pl/wp-content/uploads/2022/09/5AC4FC96-651E-4E55-9021-BA6241CB2079-scaled.jpeg)
Reprezentacja Polski trenuje w Instytucie!
Od stycznia juniorzy Kadry Narodowej Polskich Kucharzy w każdą niedziele i poniedziałek trenują w przestrzeniach Instytutu Kulinarnego przygotowując się do startu w Kulinarnym Pucharze Świata.
Jedno z najważniejszych wydarzeń gastronomicznych będzie miało miejsce pod koniec listopada w Luksemburgu.
12 września reprezentanci zaprosili na pierwszy oficjalny trening. Goście mogli spróbować dań z konkurencji Chef’s Table. Juniorzy ćwiczą swoje umiejętności pod czujnym okiem trenerów – Bartosza Petera – Eksperta Instytutu Kulinarnego Transgourmet & Head Coacha, Sebastiana Krauzowicza – Coacha & Team Managera, Marcina Gruszki – Coacha, Michała Świerada – Pastry Coacha oraz Lecha Plucińskiego – Team Consultanta.
Trzymamy kciuki za młody i utalentowany zespół!
![](https://instytut-kulinarny.pl/wp-content/uploads/2022/09/C9A76533-B97F-48A6-9071-F3C15A094E96-3-582x1024.jpeg)
![](https://instytut-kulinarny.pl/wp-content/uploads/2022/09/220131_019-1024x683.jpg)