post image

Śródziemnomorski klimat na warsztatach dla klientów

15 września po raz kolejny przeprowadziliśmy warsztaty kulinarne – tym razem dla Klientów Hali Selgros Cash & Carry z Lublina. Szkolili się oni pod okiem ekspertów naszego Instytutu – Bartosza Petera oraz Bartłomieja Gora.

Podczas szkolenia przewodziła kuchnia śródziemnomorska – uczestnicy przyrządzili aż pięć różnych dań z użyciem świeżych produktów, w tym ryb i owoców morza. Na talerzach pojawiły się: bruschetta z tuńczykiem, zupa cytrynowa, makaron z mulami, ravioli z krewetkami, a także kebabczeta z domową pitą. Uczestnicy zakończyli dzień z nowymi umiejętnościami i sporą wiedzą na temat produktów. Zachęcamy do kontaktu ze swoim Doradcą ds. Klienta w celu poznania oferty szkoleń w Instytucie Kulinarnym lub kontakt poprzez formularz na naszej stronie.

-->