INSPIRACJE KULINARNE
Więcej przepisów
Comber z sarny z konfitowaną dynią
Jesiotr smażony z gotowanymi warzywami i kaszą perłową
Dorsz z cytryną i czosnkiem
Tajskie curry z ciecierzycą, dynią i szpinakiem
Jesiotr pieczony w całości z brukselką i kalafi orem
Grillowane udko z kurczaka z sosem teriyaki i ryżem
Smażony filet z perliczki z zielonymi szparagami
Golonka wieprzowa z kaszanką, choucroute z kapusty i sosem rozmarynowym
Eskalopki ze schabu w korzennym sosie z kopytkami i kapuścianym ragout
Polędwica wieprzowa, chutney owocowy, purée, zielony groszek
Gazpacho z grzanką i stekiem wołowym
Polędwica wołowa w sosie balsamicznym z gnocchi, rukolą i pomidorami
Dorsz czarny z ryżem venere i szynką parmeńską
Dorsz z cytryną i czosnkiem
Dorada na sałatce z pieczoną papryką, fetą i miętą
-->