post image

Warsztaty z GRANAROLO w Instytucie Kulinarnym Transgourmet

W ostatnim czasie w Instytucie Kulinarnym mieliśmy przyjemność gościć naszego nowego dostawcę. Marco Maira, Area Sales Manager, przedstawił nam firmę GRANAROLO, wiodącego producenta włoskich produktów, które są już dostępne na półkach w Halach Selgros.

Marco Maira podczas spotkania szczegółowo omówił zalety marki GRANAROLO oraz przedstawił proces powstawania nowych produktów.

Następnie odbyły się warsztaty, podczas których Doradcy Klienta Transgourmet i Selgros z Warszawy mieli okazję bliżej poznać markę poprzez degustację różnorodnych dań przygotowanych z asortymentu marki. Na talerzach pojawiły się m.in. klasyczne croque monsieur z mozzarellą, aksamitne risotto z boczkiem, ziołami, parmezanem i mascarpone, mix sałat z dresingiem ogrodowym i serem Pecorino Romano oraz pizza neapolitana.

Smakowite dania zachwyciły podniebienia uczestników spotkania, a produkty marki GRANAROLO zdobyły same pozytywne opinie! Serdecznie zapraszamy Was do najbliższej Hali Selgros, gdzie możecie znaleźć te włoskie specjały i zasmakować w ich wyjątkowym smaku.

-->