Eventy
Szczegóły szkolenia
Temat: Warsztaty kulinarne „Wołowina – STEKI” [SPRZEDANE]
Opis:
Jeśli jesteś miłośnikiem dobrze przyrządzonego mięsa i chcesz nauczyć się jak doskonale przyrządzać steki, to jesteśmy tu po to, aby Cię poprowadzić przez ten proces. Podczas naszego szkolenia poznasz tajniki przygotowania steków na różne sposoby. Dowiesz się, jak wybrać odpowiednią jakość mięsa, jak je przygotować i marynować, a także jak dopasować różne techniki grillowania i smażenia, aby uzyskać idealnie upieczone steki, takie jak lubisz.
Czego dowiem się na warsztatach?
Podczas tych warsztatów uczestnicy nauczą się jak wybierać i przygotowywać mięso wołowe na steki. Poznają podstawowe sosy i dodatki.
Ile czasu potrwa przeżycie?
Warsztaty Kulinarne “Wołowina – STEKI” potrwają 3-4 godziny.
Jak wygląda przykładowe menu, które nauczę się przygotowywać?
– sezonowany na mokro antrykot wołowy RibEye z domowymi frytkami i sosem Bearnaise
– stek minutowy z udźca, masło cafe de paris, sałata rzymska z salsą vierge
– polędwica wołowa z sosem pieprzowym na brandy, sałatka z grillowanych szparagów
Kto prowadzi warsztaty?
Warsztaty prowadzone zostaną przez wykwalifikowany zespół Trenerów i Ekspertów Kulinarnych: Bartosza Petera, Marka Burkackiego, Bartłomieja Gorę, Łukasza Wodza i Zuzannę Kamińską.
Koszt
399 zł/osobę