Eventy

Szczegóły szkolenia

Temat: Warsztaty kulinarne „Kuchnia polska w nowoczesnym wydaniu” [SPRZEDANE]

Opis:

Podczas szkolenia dowiesz się jak odświeżyć klasyczne dania, zachowując ich autentyczny charakter, jak wykorzystać sezonowe składniki i lokalne produkty w celu stworzenia smakowitych i atrakcyjnych wizualnie dań. Odkryjesz nowe techniki przygotowywania potraw, które nadadzą im nowoczesnego wyrazu, nie tracąc jednocześnie ich polskiej duszy!

 

Czego dowiem się na warsztatach?

Podczas tych warsztatów uczestnicy poznają jak dzięki nowym technikom kulinarnym zmienia się polska kuchnia.

 

 

Ile czasu potrwa przeżycie?
Warsztaty Kulinarne “Kuchnia polska w nowoczesnym wydaniu” potrwają 3-4 godziny.

 

Jak wygląda przykładowe menu, które nauczę się przygotowywać?

– pierogi ziemniaczane, karmelizowana cebula, wędzona śmietana

– grzybowe kaszotto z pianą z sera Bursztyn

– polędwiczka wieprzowa z musem gryczanym w kapuście, pieczone pomidorki koktajlowe w dresingu

Kto prowadzi warsztaty?

Warsztaty prowadzone zostaną przez wykwalifikowany zespół Trenerów i Ekspertów Kulinarnych: Bartosza Petera, Marka Burkackiego, Bartłomieja Gorę, Łukasza Wodza i Zuzannę Kamińską.

 

Koszt 
299 zł/osobę

Zapisz się